Olemme Old Power, espoolainen paraurheiluseura, jonka tehtävänä on tukea, mahdollistaa ja edistää näkövammaisurheilua ja näkövammaisten ihmisten mahdollisuutta harrastaa ja kilpailla. Seuramme päälaji on maalipallo, joka on maailman harrastetuin näkövammaisten joukkuepeli. Maalipalloa harrastetaan jokaisella maailman mantereella (yli 120 maassa) ja se on kuulunut paralympialaisten ohjelmaan vuodesta 1976 lähtien.

Suomen maalipallomaajoukkueet ovat vuosikymmenten saatossa kuuluneet maalipallomaailman eliittiin ja myös seurastamme löytyy useita paralympiavoittajia ja arvokisamitalisteja. Seuramme maalipallotoiminta on ollut uraauurtavaa ja olemme Suomen menestyksekkäin maalipalloseura niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Old Power on voittanut lukuisia suomenmestaruuksia sekä seurajoukkueiden Euroopan mestaruuden vuonna 2017 (miehet) ja 2023 (naiset). Lisätietoa maalipallosta lajina löydät klikkaamalla tästä.

Maalipallossa voi seurajoukkuetasolla harrastaa ja kilpailla myös ei-näkövammaiset henkilöt ja siksi inklusiivisuuden kehittäminen ja yhdenvertaisen toimintakulttuurin luominen ovat seurassamme merkittävässä roolissa. Pyrimme jatkuvasti tehostamaan myös valmennus- ja ohjaustoimintaamme, jotta jokainen seuramme toiminnassa mukana oleva pystyy kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla. Osaamisen kartuttamiseksi Old Power on mukana koko Euroopan ensimmäisenä paraurheiluseurana Erasmus Sport KA1-liikkuvuushankkeessa, minkä tiimoilta toteutamme oppimismatkan Saksan Rostockiin elokuussa 2024.

Vakituisen kaikille avoimen maalipallon harjoitustoiminnan lisäksi Old Power järjestää vuosittain kansallisia maalipalloturnauksia sekä vähintään kerran kahdessa vuodessa suurempia kansainvälisiä kisatapahtumia. Old Power järjestää kaikkien aikojen toiset maalipallon seurajoukkueiden MM-kilpailut Espoossa toukokuussa 2025.

Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Espoon kaupunki tukevat vahvasti seuramme toimintaa, mutta etsimme myös yrityksiä ja erityisesti espoolaisia yrityksiä mukaan tukemaan ja mahdollistamaan ”oman kaupungin” seuran arvokasta työtä yhdenvertaisen liikunnan ja huippu-urheilun eteen.

Miksi tukea meitä?

 • Pääsette mukaan yhteiskuntavastuulliseen toimintaan tukemalla ja mahdollistamalla näkövammaisten ihmisten yhdenvertaista oikeutta harrastaa ja kilpailla;
 • Olette eturintamassa tukemassa seuratoimintaa paraurheilussa ja sitä kautta tekemässä äärettömän arvokasta työtä yhdenvertaisuuden toteutumisessa niin liikunnassa kuin huippu-urheilussa;
 • Olette mukana tukemassa aidosti puhdasta urheilua;
 • Saatte positiivista huomiota nettisivuillamme, sosiaalisen median kanavillamme sekä tapahtumiemme yhteydessä;
 • Teillä on loistava tilaisuus päästä syventymään näkövammaisuuteen ja sitä kautta hyödyntää oppimaanne esimerkiksi asiakaskontakteissanne;
 • Teillä on upea mahdollisuus viettää hieman erilainen työhyvinvointipäivä urheilijavieraan ja ainutlaatuisen urheilulajin parissa;
 • Teillä on mahdollisuus saada näkyvyyttä myös ulkomailla Old Power -joukkueiden myötä;
 • Saatte rehdin ja avoimen yhteistyökumppanin, joka kuuntelee ideoitanne ja toiveitanne sekä välittää aidosti tarpeistanne.

Mitä arvoa yhteistyö Old Powerin kanssa tuo yrityksellenne ja kuinka sen voi aloittaa?

Olemme avoimia kaikenlaiseen yhteistyöhön, joten ole rohkeasti yhteydessä ja ehdota. Kun tuet seuraamme, me voimme tarjota teille muun muassa seuraavaa:

 • Yrityksenne saa näkyvyyttä nettisivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja tapahtumissamme;
 • Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimintaamme ja vierailemaan seuramme tapahtumissa, joissa on mahdollisuus tutustua lähemmin näkövammaisurheiluun ja tavata urheilijoita;
 • Voimme tarjota yhteisöllenne hauskan ja kokemusrikkaan tyhy-päivän urheilijavieraan ja maalipallodemon merkeissä. Tarjoamme maalipallokokeiluun asiantuntevan ohjauksen sekä kaikki tarvittavat varusteet – ja ennen kaikkea takaamme että teillä on kivaa ja mukaansatempaavaa. Tilaa ainutlaatuinen maalipallon kokeilutilaisuus täältä;
 • Jos yrityksenne haluaa ryhtyä pitkäaikaiseksi pääyhteistyökumppaniksemme, teillä on myös mahdollisuus saada logonne näkyviin seuramme pääjoukkueiden edustusasuihin / maalipallolaseihin (näkyvyyttä kansainvälisillä areenoilla), laitamainontaa tapahtumiimme, videomainoksia nettilähetyksiimme ja urheilijoita osaksi mainoskampanjaanne. Suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä molemmille osapuolille mahdollisimman paljon arvoa tuova ratkaisu.

Jokaisella meistä on yhdenvertainen oikeus liikkua, kehittää itseään ja menestyä, tulkaa ennakkoluulottomasti mukaan yhteistyökumppaniksemme olemalla yhteydessä seuramme puheenjohtaja Erkki Miinalaan, niin etsitään yhdessä paras yhteistyömuoto juuri teidän yrityksellenne:

sähköposti: oldpowerespoo@gmail.com

puh: +358442912126

Otamme vastaan myös lahjoituksia

Seuramme ottaa vastaan myös lahjoituksia yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä. Voit lahjoituksen yhteydessä myös ilmoittaa, mikäli haluat lahjoituksen käytettävän johonkin tiettyyn toimintaan seurassamme. Voit lähettää lahjoituksen seuraavin tiedoin:

Saaja: Old Power ry

Tilinumero (IBAN): FI93 5542 2320 3203 44

Viestikenttään: lahjoitus (ja mahdollinen tarkennus lahjoituksen kohteesta)

Lämmin kiitos tuestasi!