Tältä sivulta löydät tietoa siitä, kuinka pääset liittymään seuramme jäseneksi.

Seuramme toimii Old Power ry-yhdistyksen alla. Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jokainen yhdistyksen jäsen saa sähköpostitse kuukausittaisen jäsenkirjeemme, mikä sisältää tietoa seuramme toiminnasta.

OLD POWERIN SÄÄNNÖT

Ennen jäseneksi liittymistä on tärkeää tutustua Old Power ry:n sääntöihin, jotta voit hyväksyä yhdistyksemme tarkoituksen.

Lataa säännöt alla olevasta linkistä:

JÄSENHAKEMUSLOMAKE

Kun olet tutustunut sääntöihimme ja hyväksynyt tarkoituksemme, voit lähettää meille jäsenhakemuksen.

Se onnistuu helposti ja mutkattomasti klikkaamalla alla olevaa linkkiä, joka ohjautuu Forms-pohjaiseen jäsenhakemuslomakkeeseen:

Old Power ry:n jäsenhakemuslomake

Hallituksemme käsittelee jäsenhakemukset pikaisella aikataululla. Mikäli meistä ei kuulu 2 viikon sisällä hakemuksesi jättämisestä, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin: oldpowerespoo@gmail.com.

YHDISTYKSESTÄ EROAMINEN / EROTTAMINEN

Mikäli jostain syystä haluat päättää jäsenyytesi Old Powerissa, pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä seuramme sähköpostin kautta: oldpowerespoo@gmail.com.

Old powerin säännöissä sanotaan eroamisesta ja erottamisesta seuraavaa:

Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan.

Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.